A hwsw cikke szerint immár tény, hogy az IBM bekebelezi a SUN-t. Egy kis részlet a cikkből:
Én is azt látom logikusnak, hogy egész egyszerüen piacot vesz az IBM.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy megtartja-e, vagy kisöpri a SUN x86-os szerver vonalát. Jóknak tartom a SUN szervereket és kár lenne értük.
Kiváncsi lennék, hogy látják a jövőt a sunshop.hu-nál.
...amennyiben ugyanis az IBM vásárolná meg a céget, az valószínűleg a vállalat nagy részének végét is jelenti egyúttal. A Sunnak alig van ugyanis olyan termékvonala, melynek nincs IBM-es megfelelője, kezdve a SPARC/Solaris üzleti kritikus gépektől az x86-os tömegszervereken és HPC-megoldásokon át a merevlemezes és szalagos tárolókig, infrastrukturális és alkalmazásszoftverekig.
...
Az IBM minden bizonnyal leginkább piacot, technológiát valamint némi fejlesztői erőforrást vásárolna, és középtávon a Sun jelenlegi termékkínálatának nagy részét valószínűleg megszüntetné vagy beolvasztaná saját portfóliójába.
...
Az IBM minden bizonnyal leginkább piacot, technológiát valamint némi fejlesztői erőforrást vásárolna, és középtávon a Sun jelenlegi termékkínálatának nagy részét valószínűleg megszüntetné vagy beolvasztaná saját portfóliójába.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy megtartja-e, vagy kisöpri a SUN x86-os szerver vonalát. Jóknak tartom a SUN szervereket és kár lenne értük.
Kiváncsi lennék, hogy látják a jövőt a sunshop.hu-nál.
Comment