Sziasztok, LSI MegaRAID 8708EM2 (PCI express x8) RAID vezérlőt kötöttem Hot-Swap backplane-re, benne 6 db SATA diszkkel. Az első kettőt RAID1-ben, a maradék négyet RAID10-ben konfiguráltam.
Minden OK, bootolásnál látszanak a virtual diszkek, de mikor installálni kezdtem a Win 2k8 x64 szervert (Standard), nem látja őket (no HDD). Gondoltam nem gond, letöltöm az LSI-től az aktuális drivert és USB kulcsról beadom. Megtaláltam, kicsomagoltam, feltettem a pendrájvra.
Viszont a Win telepítő nem fogadja el a drivert!
Pedig az LSI oldalon egyértelműen "signed version" szerepel.
Próbáltam régebbi driverekkel, hasonló, de másik LSI RAID driverrel, de nem fogadja el, nem tud folytatódni a telepítés.
Nincs ötletetek, hogy mit próbáljak még?
Minden OK, bootolásnál látszanak a virtual diszkek, de mikor installálni kezdtem a Win 2k8 x64 szervert (Standard), nem látja őket (no HDD). Gondoltam nem gond, letöltöm az LSI-től az aktuális drivert és USB kulcsról beadom. Megtaláltam, kicsomagoltam, feltettem a pendrájvra.
Viszont a Win telepítő nem fogadja el a drivert!
Kód:
"To continue installation, use the Load Driver option to install 32-bit and signed 64-bit drivers. Installing an unsigned 64-bit device driver is not supported and might result in an unusable Windows installation."
Próbáltam régebbi driverekkel, hasonló, de másik LSI RAID driverrel, de nem fogadja el, nem tud folytatódni a telepítés.
Nincs ötletetek, hogy mit próbáljak még?
Comment