Rólunk: Fő tevékenységi körünk Virtuális Privát Szerverek üzemeltetése, viszont emellett Tárhelyek, Domain címek és Metin2 szerverek eladásával, továbbá Szervergépek bérbeadásával is foglalkozunk.

Felhasználóink: Jelenleg aktív fizető ügyfeleink száma 235 felett van. Ingyenes tárhelyszolgáltatásunkat pedig éppen 482-en veszik igénybe. Igen, teljesen ingyenes webtárhely szolgáltatásunk is van, melyhez 500 MB SSD tárhelyet biztosítunk.

Számlakiegyenlítés: Fizetésre jelenleg Paypal és Payza módok állnak rendelkezésre, melyhez hamarosan SMS és Bitcoin lehetőség is társulni fog.

Pénz-visszafizetés: Virtuális Gépekre és Metin2 szerverekre biztosítunk visszatérítést, hálózati gondok esetén. Erre akkor van mód, ha Szolgáltatásodat olyan támadás éri, amit 15 percen belül nem sikerül elhárítanunk és bérelsz + Hardveres tűzfalat, továbbá kapcsolati szálelosztást. Ekkor 30 napra visszamenőleg kérheted vissza a befizetett összeget, a visszafizetéskor pedig megszüntetjük aktív szolgáltatásaidat. Természetesen garantáljuk a teljes körű védelmet, de hiba a védelemben mindig csúszhat be, amit nem szeretnénk letagadni, ezért is hoztuk be ezt a lehetőséget, hogy a leendő Ügyfelek bizalmat szavazzanak felénk.
- - -Fő Szervergépeink, hálózat és adatközpont:

â—‹ Intel Xeon D-1540 processzor
â—‹ 128 GB DDR4 ECC RAM @2133 MHz
â—‹ Hybrid HardRaid 2x2TB SATA3 + 2x480GB SSD tárterület

â—‹ Intel Xeon E5-1650v2 processzor
â—‹ 64 GB DDR3 ECC RAM @1600 MHz
â—‹ 2x 4 TB SATA3 tárterület

â—‹ 1x 10 Gbps - 3Gbps folyamatosan garantált internetkapcsolat
â—‹ DDoS védelem 500+ Gbps - teljesen automatizált forgalomszűrés

â—‹ Elhelyezkedés: OVH inc. Franciaországi, adatközpontja. (Roubaix)


Elérhetőségeink:

- Weboldal: https://szerverit.hu/

- Közösségi oldal: https://facebook.com/SzerverIT/

- E-mail: kapcsolat@szerverit.hu