Közlemény

Collapse
No announcement yet.

AD és DNS hiba, SBS 2003 SP2 szerver

Collapse
X
 
 • Filter
 • Idő
 • Show
Clear All
new posts

 • AD és DNS hiba, SBS 2003 SP2 szerver

  Sziasztok!

  Egy SBS 2003 SP2 szerveren az alábbi 5 rendszeresen megjelenő, egymást követő hibát találtam:

  DNS-események:

  Eseményazonositó: 4015

  Leirás:
  A DNS-kiszolgáló kritikus hibát talált az Active Directoryban. Ellenőrizze, hogy az Active Directory megfelelően működik-e. A bővített hibakeresési információ (amely lehet üres is): "". Az eseményadatok tartalmazzák a hibát.

  Eseményazonositó: 4004

  Leirás:
  A DNS-kiszolgáló nem tudta befejezni a zóna (.) enumerálását a címtárban. A DNS-kiszolgáló úgy van konfigurálva, hogy a zóna információit az Active Directoryból vegye, így a címtár nélkül ne tudja betölteni a zónát. Ellenőrizze, hogy az Active Directory megfelelően működik-e, és enumerálja újra a zónát. A bővített hibakeresési információ (amely lehet üres is): "". Az eseményadatok tartalmazzák a hibát.

  Eseményazonositó: 4004

  Leirás:
  A DNS-kiszolgáló nem tudta befejezni a zóna (_msdcs."domain".hu) enumerálását a címtárban. A DNS-kiszolgáló úgy van konfigurálva, hogy a zóna információit az Active Directoryból vegye, így a címtár nélkül ne tudja betölteni a zónát. Ellenőrizze, hogy az Active Directory megfelelően működik-e, és enumerálja újra a zónát. A bővített hibakeresési információ (amely lehet üres is): "". Az eseményadatok tartalmazzák a hibát.

  Eseményazonositó: 4004

  Leirás:
  A DNS-kiszolgáló nem tudta befejezni a zóna (0.168.192.in-addr.arpa) enumerálását a címtárban. A DNS-kiszolgáló úgy van konfigurálva, hogy a zóna információit az Active Directoryból vegye, így a címtár nélkül ne tudja betölteni a zónát. Ellenőrizze, hogy az Active Directory megfelelően működik-e, és enumerálja újra a zónát. A bővített hibakeresési információ (amely lehet üres is): "". Az eseményadatok tartalmazzák a hibát.

  Eseményazonositó: 4004

  Leirás:
  A DNS-kiszolgáló nem tudta befejezni a zóna ("domain".hu) enumerálását a címtárban. A DNS-kiszolgáló úgy van konfigurálva, hogy a zóna információit az Active Directoryból vegye, így a címtár nélkül ne tudja betölteni a zónát. Ellenőrizze, hogy az Active Directory megfelelően működik-e, és enumerálja újra a zónát. A bővített hibakeresési információ (amely lehet üres is): "". Az eseményadatok tartalmazzák a hibát.

  Mi lehet a hiba az AD-ban, és hogyan/hol kellene javítani?

  Köszönettel:
  ekrisztian
  Last edited by ekrisztian; 2013-05-17, 13:14.
Working...
X